St 14.11.

    DÝŇOVÁ POLÉVKA
  • 94 KčGRILOVANÉ KUŘECÍ PRSÍČKA S TEPLOU ZELENINOU, PETRŽELKOVÉ BRAMBORY
  • 94 KčCUKETOVÉ RIZOTO SYPANÉ PARMEZÁNEM
  • 119 KčTILÁPIE FILET S GRILOVANOU ZELENINOU, OPÉKANÉ BRAMBORY
  • 159 KčGNOCHI S VEPŘOVOU PANENKOU SE SUŠENÝMI RAJČATY, OLIVAMI KALAMATA, PETRŽELKOU A PARMEZÁNEM

Čt 15.11.

    TOSKÁNSKÁ FAZOLAČKA
  • 94 KčSKOTSKÉ VEJCE (vejce obalené domácím mletým masem) BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK
  • 94 KčKUSKUS S LISTOVÝM ŠPENÁTEM, HŘIBY A SÝREM
  • 119 KčTILÁPIE FILET S GRILOVANOU ZELENINOU, OPÉKANÉ BRAMBORY
  • 159 KčGNOCHI S VEPŘOVOU PANENKOU SE SUŠENÝMI RAJČATY, OLIVAMI KALAMATA, PETRŽELKOU A PARMEZÁNEM

Pá 16.11.

    FRANKFURTSKÁ
  • 94 KčBRAMBORÁKOVÁ KAPSA PLNĚNÁ KUŘECÍM MASEM A RESTOVANOU ZELENINOU
  • 94 KčGRILOVANÝ CAMEMBERT S BRUSINKOVOU OMÁČKOU, VAŘENÉ BRAMBORY
  • 119 KčTILÁPIE FILET S GRILOVANOU ZELENINOU, OPÉKANÉ BRAMBORY
  • 159 KčGNOCHI S VEPŘOVOU PANENKOU SE SUŠENÝMI RAJČATY, OLIVAMI KALAMATA, PETRŽELKOU A PARMEZÁNEM